Субота, 18.05.2024, 08:29 | RSS

inToxiCate.at.ua

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний » Дім і Сім'я » Немаєш дітей? Плати податок
Немаєш дітей? Плати податок
romansovaДата: П`ятниця, 03.09.2010, 22:15 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 31
Нагороди: 1
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote
Депутати Тернопільської міської ради майже одноголосно вирішили звернутися до Президента України з проханням ввести податок для чоловіків.
Йдеться про те, аби кожна особа чоловічої статі, яка досягнула 25 років, віддавала зі своєї зарплати 6% державі, якщо не буде виховувати дитину.
Ініціатором ідеї виступив заступник міського голови Тарас Білан. Він зазначив: населення України зменшується. Тому це нововведення зможе поліпшити ситуацію.
За словами Тараса Білана, якщо терміново не звернути увагу на цю глобальну проблему, то у 2025 році кількість населення скоротиться до 41 млн осіб. А в 2050 – до 35 млн. Такий стан речей народний обранець пов’язує з невисокою народжуваністю. Тарас Білан упевнений: завдяки цьому проекту чисельність українців збільшиться, повідомила ФМ-станція «Радіо Тон».

Цікаво а тернопільські депутати будуть помагати годувати тих народжених дітей? Чи вони можуть тільки податки здирати. Я думаю українці народжують стільки дітей скільки можуть виростити. Якщо хочуть покращити демографічну ситуацію треба покращити добробут людей тоді люди будуть народжувати більше дітей бо знатимуть що зможуть поставити їх на ногу. А це помоєму просто брєд.


inToxicate - ніжність сірчаної кислоти
 
Форум » Загальний » Дім і Сім'я » Немаєш дітей? Плати податок
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: