Субота, 18.05.2024, 07:03 | RSS

inToxiCate.at.ua

Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні нас відівдали:
поділися нами


Код Банера


Силка на сайт
Url:

ВВ:


Блог

Головна » 2010 » Серпень » 15 » Web 3.0 Гордо звучить
00:42
Web 3.0 Гордо звучить
Web 3.0 звучить Гордо. І дея 3.0 в мене була ще коли я тільки я починав свій шлях сайтобудівельника © . І вже тоді мене не влаштовувало то шо творилося на той час в інтернеті. Ідею 2.0 як не дивно перйняло мала кількість народу. Ну хочу сказати шо в цьому вині старі сайти на тематику "Як зробити сайт" , я також звідти починав і лиш тепер зрозумів що вони відсюють Одних від інших.
Я спочатку сидів на відомому сервісі narod.ru - але категорично заперечую його будь кому хто починає , він тормозить. заставляє вертатися в 90-ті роки. Починайте з гнучких Cms. І хоча вам буде важко спочатку і ніфіга розуміти не будете , але блоги і форуми поможуть . Виконуйте все крок за кроком і все буде НОРМ ))

Ах так web 3.0 хм) ну давайте почнем з самого початку хоча це вже доволі далеко , самі початки відкинемо на Потім.

І так Web 1.0 , ну це кароч сайти на HTML і Анімашках Gif- ах  перше враження від цих сайтів , доволі простий дизайн дуже рідко використоують навіть CSS (доречі корисна штука) ну також Інформери , типу про погоду , курси валют і тп - тому не раджу цю хрень сайтобудівельникам. Використання фреймів ( але я також користуюся фреймами) , ну взагаліто фрейми це норм на мою думку може ви думаєте інакше.

Ну кароч зрозуміло , все просто сіро і похмуро ну найкращий приклад http://a-site.info/ з цим сайтом стикаются багато початківців , сайт не обновлявся вже десь років 5 мінімум, Ну подивітся на нього і так не робіть ніколи . Хоча в Web 1.0 є свої достатки  ну це якщо використовувати теги а теги це вже 2.0

2.0 - Сучасний інтернет ,більшість середнячків базуются на цій методиці . Ну на цьому рівні Доволі зручно , і заробіток тут і Seo і всі Вумні слова в інтеренті тут вже і Ajax і круті дизайни , і теги і навіть коментувати майже все можна , і взагалі тут вже соціальність аж пре , ну це моє спостереження. У 2.0 появляєтся більшість ЗМІ (засобів масової інформації).
В наш час тут бути найкраще грунт готовий лишень рости. Але сайтів настільки багато що за кожного користовача іде жорстока бородьба )) в гуглі вже находятся здавалось б просто тупі словосполучення.
Трохи юмору . Зайходимо на головну сторінку гугла. І вписуємо руками такі фрази :
"Хочу " "чем ж" "почему я" "почему ч" "кто такой к" . ну і взагалі поексперементуйте з питаннями і фразами доволі кумедні речі , ну я це прямий наслідок Росту інтернету - гугл сканує або карти сайтів , або ж по принципі Силка ( просканував) - Силка ( просканува) але це було сто років тому зара мало хто розуміє як гугл сканує . ну закругляємося і переходимо до 3.0

Головна ідея 3.0 в тому щоб користувачі самі створювали контент і викладали його на РОЗУМНІ сайти а модери лиш б перевіряли , ну взагаліто 3.0 грунутуєтся на 2.0 і тому мало чим відрізняєтся. Але всеж таки різниця відчутна. У Web 3.0 вигода для всіх сторін . як сайту так і користувачу . Сайт intoxicate притримуєтся цеї ідеї.
Плануєтся , а точніще вже створюєтся платформа для ЗМІ і просто користувачів, на даний час ми працюємо в трьох направленях як це не дивно так кажучи біжимо за трьома зайцями , буде видно що з цього вийде. Ну але ми За концепцію WEB 3.0 про наші досягнення та відкриття читайте в майбутньому ))
І останє слово www.ukr.net гарний приклад нової ідеї.
Переглядів: 1053 | Додав: romansova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Amnael  
0
Звучить да городо cool B) cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]